Home

Welkom op mijn website. Mijn naam is Anja Verstraten en ik vond het leuk om de avonturen van mij en mijn Welsh terriërs met jullie te delen.

Mijn allereerste Welsh was Beau. Hij is bijna 15 jaar oud mogen worden en ik heb hem geadopteerd toen hij bijna 2 was. Beau was een hond met een rugzak, en er was werk aan de winkel. Na 2 jaar hadden we elkaars vertrouwen gewonnen en hebben we samen van veel mooie momenten mogen genieten. Helaas komt er een moment van afscheid nemen, bij Beau was dat vanwege ouderdom. Hij had artrose en wandelen ging steeds minder goed en minder ver. Hij had medicatie en was in maart nog meegeweest op vakantie, waar hij het nog naar de zin had gehad en over het strand had lopen rennen. Maar daarna ging het hard achteruit. Omdat ik hem niet onnodig wilde laten lijden, heb ik in overleg met de dierenarts besloten hem in te laten slapen.

Hieronder een enkele foto’s van Beau.

Dat er na Beau een andere Welsh terriër zou komen, stond ook vast.

Op 19 augustus 2017 kwam Cooper. Cooper is 30 april 2017 geboren uit een nest van 5 pups. 2 Reutjes en 3 teefjes, luisterend naar de namen: Iestyn (= Cooper), Idris (broertje), Iola (zusje), Iorwen (zusje) en Ifanwy (zusje).

Iestyn bekent eerlijkheid, rechtvaardig wanneer uit het Welsh vertaald. Meer over Cooper op zijn eigen pagina.

In juli 2019 hebben we ook draadharige Fox terriër Billy geadopteerd. Ze was toen 4 jaar en 4 maanden en op zoek naar een nieuw thuis. En dat heeft ze gevonden bij ons.

Welsh terrier Cooper en Fox terrier Billy
Met mijn beide honden Welsh terriër Cooper en draadharige fox Billy