Hobbies

Cooper als pup vond het in ieder geval leuk  wasknijpers uit de wasmand pakken. Ook de plantenlabels in de tuin die keurig bij de planten stonden, haalt hij er vakkundig uit. Ook schoenen zijn niet veilig. Hij maakt ze niet stuk, maar neemt ze mee en verplaatst ze. Lege waterflesjes zijn ook leuk. En net als Beau probeert hij zakdoekjes uit de tas te halen. Inmiddels zijn deze puppystreken wel achter de rug. Hij is gek op spelen met de bal en de tuinslang.

Verder is hij dol op wandelen in het bos en op het strand. En niks is hem te gek: over boomstammen springen of door een tunnel.

En indien hij de kans heeft,  rent hij de trap op naar boven en gaat op bed liggen. En wat hij ook erg leuk vindt is tv kijken, vooral wanneer er andere honden op tv zijn.

In 2018 hebben we een tijdje agility training bij The Double Feet in Heikant gedaan. Eerst priveles om alle toestellen aan te leren, vervolgens in een klein groepje verder trainen. Ontzettend leuk en inspannend om samen te doen. Helaas vond Cooper alles eromheen te leuk en was zijn aandacht moeilijk vast te houden. En the Double feet hield helaas op te bestaan.