Over Billy

Billy is een ontzettend lieve foxterriër. Helaas was ze een keer geschoren en zal het even duren voor ze haar echte goede vacht weer terug heeft. Ook is ze nadat ze bij ons is gekomen, gesteriliseerd en ook dit zal een invloed op haar vacht hebben.

Billy is een echte knuffelhond maar ze kijkt bij vreemde mensen wel eerst even de kat uit de boom. Ze is wat meer op haar hoede bij vreemden en in nieuwe situaties als Cooper dat is. Maar als Cooper gaat, dan gaat ze ook. Inmiddels is ze echter net zo enthousiast naar nieuwe mensen als Cooper dat is.

Spelen doet ze graag en ze kan daarbij behoorlijk grommen en redelijk hard vastpakken. Niet omdat ze gemeen of vals is, maar meer uit enthousiasme.

Als ze de kans krijgt, pakt ze de speeltjes van Cooper af en verzamelt deze in haar mandje of om zich heen.

Ook gaat ze graag het water in. Lekker zwemmen, een stok of bal uit het water halen of gewoon door het water rennen tijdens het spelen. Loslopen met Billy gaat prima, ze luistert goed maar soms, in het bos, moet ze toch even de konijnenholen inspecteren. Ze is ook razendsnel en Cooper kan haar met moeite bijhouden.

Billy komt uit een nest van 6. Officiele naam Charon of the Horse and Foxfriend. Moeder is Mrs Exact (Uit Engeland) met roepnaam Jonneke. Vader is Champy of the Horse and Foxfriend.