Cooper op vakantie

Ook Cooper gaat mee op vakantie.

In december 2017 ging hij voor het eerst mee naar Texel. Lekker rennen op het strand, al mocht hij toen nog niet heel ver lopen. Vervolgens in het februari 2018 weer mee voor een weekje Texel, in november en april paar dagen Bloemendaal. En eind augustus/begin september naar Zuid Frankrijk voor een ontmoeting met Mara, zijn halfzusje. Mara en Cooper hebben dezelfde vader, maar Mara is ongeveer 10 maanden ouder. Erg bijzonder dus. Vanaf de allereerste seconde dolle pret tussen die 2, van ’s ochtends  tot ’s avonds, bijna non-stop. Het autorijden is een feest met Cooper. Hij gaat liggen, draait af en toe eens om en verder hoor je hem niet.

In Oktober zijn we vervolgens weer voor een week naar Texel geweest. Omdat hij inmiddels gewend is flink te wandelen, hebben we hier elke dag kilometers gemaakt. in een week tijd bijna 100 kilometer gewandeld en hij is ook 50 kilometer mee geweest in de fietskar. Voor 2018 rest ons nog 1 vakantie, wederom week Texel einde jaar en de eerste plannen voor 2019 zijn ook alweer gemaakt. Dat wordt wederom Zuid Frankrijk en dan gaan we natuurlijk Mara weer opzoeken, maar ook Texel staat weer op de planning.

In 2019 hebben we in februari weer een heerlijke week op Texel doorgebracht en vervolgens eind April/begin mei weer een weekje naar de Provence. Gelukkig reist Cooper heel relaxt. Hij is braaf in de auto, ligt lekker te slapen en ook op hotelkamers of in de vakantie woning is hij erg braaf.

Na begin september voor het eerst ook samen een weekend met Billy erbij doorgebracht te hebben, zijn we in oktober weer een week naar Texel geweest. En wat hebben ze genoten samen! Rennen op het strand, lange wandelingen, drankje doen in een strandtent en lekker met andere honden spelen.

Vanwege Covid-19 zijn onze plannen om wederom naar Frankrijk te gaan even uitgesteld maar hebben we wel mooie tochten op Texel kunnen maken.

Een impressie van Cooper op vakantie.